Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

18η Αγωνιστική Β' ομίλου Α' Κατηγορίας Ανδρών

Σ.Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ - Α.Ε. ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ: 98-61








Την 2η ήττα γνώρισε η ομάδα μας εκτός έδρας απέναντι στη Νικόπολη Πρέβεζας με 98-61 και τελικά τερμάτισε δεύτερη στην κανονική περίοδο. Η Ομάδα μας ήταν κοντά στο σκορ και διεκδικούσε τη νίκη μέχρι και στο τρίτο δεκάλεπτο. Στο τέταρτο δεκάλεπτο όμως χάθηκε η συγκέντρωση με αποτέλεσμα τόσο η άμυνα και η απώλεια πολλών αμυντικών ριμπάουντ αλλά τόσο και η κακή εκτέλεση των επιθέσεων έφερε τη διαφορά στους 37 πόντους.
Πρώτος σκόρερ της ομάδας μας ήταν ο Παππάς με 25 πόντους και ακολούθησε ο Δάσκαλος με 12 πόντους ενώ από την αντίπαλη ομάδα πρώτος σκόρερ ομάδας του αλλά και του παιχνιδιού αναδείχθηκε ο Πολίτης με 26 πόντους και ακολούθησε ο Τσιτσώνης με 21 πόντους. Αξιοσημείωτο είναι ότι η ομάδα της Νικόπολης πέτυχε 16 τρίποντα με πολύ καλά ποσοστά ενώ η ομάδα μας πέτυχε μόνο 3 τρίποντα.
Η ομάδα μας τελικά τερμάτισε δέυτερη στον όμιλο πίσω από την Σ.Κ. Νικόπολη, όπου στα play off θα αντιμετωπίσει την Δόξα Άρτας στο Καναλλάκι και αν πάρει τη νίκη θα αντιμετωπίσει ξανά την Σ.Κ. Νικόπολη με στόχο να πετύχει ακόμη δύο νίκες.
τα δεκάλεπτα: 24-16, 21-21, 23-16, 30-8.
Τα στατιστικά.


Το πρόγραμμα των αγώνων και τα αποτελέσματα των αγώνων αναλυτικά θα τα βρείτε Εδώ
Την Βαθμολογία θα την βρείτε Εδώ
Ο τύπος της Πρέβεζας σχολίασε το παιχνίδι και μπορείτε να το βρείτε Εδώ και Εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου