Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

17η Αγωνιστική Β' ομίλου Α' Κατηγορίας Ανδρών

Α.Ε. ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ  - Α.Κ. ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ: 91-72







Άλλη μια νίκη για την ομάδα μας μια αγωνιστική πριν το παιχνίδι με την Νικόπολη Πρέβεζας όπου θα κριθεί και η πρωτιά του ομίλου. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας αν και διαφαίνοταν κάποιες αμυντικές αδυναμίες με το πρώτο δεκάλεπτο να τελειώνει με σκορ 25-12. Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως η άμυνά της ομάδας αδικαιολόγητα προβλημάτησε και ουσιαστικά έβαλε στο παιχνίδι τους φιλοξενούμενους και τους δόθηκε η ελπίδα για απόδραση με το διπλό με το φωτεινό πίνακα να δείχνει σκορ ημιχρόνου 44-39. Στο τρίτο δεκάλπτο όμως η ομάδα σοβαρεύτηκε και επανέφερε τη διαφορά στους 23 πόντους με το σκορ στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου να δείχνει 77-54. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν πλέον τυπική διαδικασία με πολλές αλλαγές και το παχνίδι να τελειώνει με το σκορ 91-72.
Τη θέση του πρώτου σκόρερ της ομάδας μας μοιράστηκαν οι Κιτσάκης και Δάσκαλος από 16 πόντους ενώ από την αντίπαλη ομάδα πρώτος σκόρερ ομάδας του αλλά και του παιχνιδιού αναδείχθηκε ο Γκανάρας με 22 πόντους.
Η ομάδα μας παραμένει πρώτη στον όμιλο ισοβαθμόντας με την Σ.Κ. Νικόπολη που κέρδισε και αυτή σήμερα χωρίς να αγωνιστεί και πλέον η πρωτιά θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική μέσα στην Πρέβεζα, όπου φυσικά ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα υπάρξει και συνέχεια στα play off.
τα δεκάλεπτα: 25-12, 19-27, 33-15, 14-18.
Τα στατιστικά.

Το πρόγραμμα των αγώνων και τα αποτελέσματα των αγώνων αναλυτικά θα τα βρείτε Εδώ
Την Βαθμολογία θα την βρείτε Εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου