Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

9η Αγωνιστική Β' ομίλου Α' Κατηγορίας Ανδρών


Α.Ε. ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ  - Σ.Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: 83-73


Η ομάδα μας ύστερα από μία εκπληκτική εμφάνιση έσπασε το αήττητο  της Νικόπολης και νίκησε μέσα στο κλειστό του Καναλλακίου με μεγάλη παρουσία του κόσμου με το αποτέλεσμα 83-73.
 Η ομάδα ξεκίνησε με άγχος στο πρώτο δεκάλεπτο και το αποτέλεσμα ήταν να έχουμε άστοχες προσπάαθειες και κακές επιστροφές το οποίο όμως διορθώθηκε και το αποτέλεσμα του πρώτου δεκαλέπτου ήταν 14-21. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας μπήκε πάρα πολύ δυνατά παίζοντας εκπληκτικά (σε άμυνα και επίθεση) και δεν άφησε σε κανένα σημείο τη Νικόπολη να κάνει το παιχνίδι της και το αποτέλεσμα του δεκαλέπτου ήταν το εκπληκτικό 25-4. Στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο παρά την προσπάθεια της Νικόπολης να μπει στο παιχνίδι, αλλά οι παίχτες μας με την απόδοσή του είχαν αντίθετη άποψη κι έτσι ήρθε η νίκη και η πρώτη θέση στον όμιλο.
 Ο MVP του αγώνα ήταν και πάλι ο Παππάς ο οποίος βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, πέτυχε 37 πόντους και ήταν πάρα πολύ καλός στην άμυνα. Ξεχώρισαν σε απόδοση ο Δάσκαλος, Κιτσάκης, Πάνου, Χρήστου και Γείτωνας.
Άξιος συγχαρητρίων ο προπονητής μας Λευτέρης Τζομάκας ο οποίος είχε διαβάσει πάρα πολύ καλά το παιχνίδι του αντιπάλου μας και προετοίμασε την ομάδα μας κατάλληλα και τελικά αποτελεσματικά για το παιχνίδι αφού για πρώτη φορά φέτος η Νικόπολη πέτυχε λιγότερους από 90 πόντους.
Ο έκτος παίχτης οι φίλαθλοι δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα και αποζημιώθηκαν με την νίκη και την εμφάνιση της ομάδας μας.
τα δεκάλεπτα: 14-21, 25-4, 23-28, 21-20.
Τα στατιστικά:
Το πρόγραμμα των αγώνων και τα αποτελέσματα των αγώνων αναλυτικά θα τα βρείτε Εδώ
Την Βαθμολογία θα την βρείτε Εδώ
Επίσης για τον αγώνα έγραψε και ο ηλεκτρονικός τύπος της Πρέβεζας και μπορείτε να το διαβάσετε Εδώ

Φωτογραφίες:
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου