Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

4η Αγωνιστική 2ου Γύρου Α' ομίλου Α' Κατηγορίας Ανδρών

Α.Ε. ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.75-63

Το αήττητο κράτησε στην έδρα της η ομάδα μας και έφτασε στην νίκη επί της ομάδας του Παναιτωλικού με το σκορ 75-63.
Η ομάδα μας έκανε καλό ξεκίνημα όπου με καλό μπάσκετ να βρίσκεται μπροστά στο 1ο δεκάλεπτο με το σκορ με 21-10. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν πανομοιότυπο με το δεύτερο και με επιμέρους σκορ 25-19 κι έτσι το ημίχρονο τελείωσε με το σκορ 46-29. Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως η ομάδα μας με επιμέρους σκορ 19-12 καθάρισε ουσιαστικά το παιχνίδι με σαφώς βελτιωμένη άμυνα κι έτσι το σκορ διαμορφώθηκε στο 65-41 με τη διαφορά να φτάνει στους 24 πόντους. Στο τέταρτο δεκάλεπτο όμως η ομάδα μας έβγαλε κόπωση με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να μειώσουν αρκετά το σκορ αλλά χωρίς να απειλήσουν και έτσι η διαφορά μειώθηκε και με το επιμέρους σκορ να διαμορφώνεται στο 10-22 και η διαφορά να κατεβαίνει στους 12 πόντους.
Από την ομάδα μας πρώτοι σκόρερ ήταν ο Γείτονας με 20 (1 τριπ), ο Βασιλειάδης με 17 (4 τριπ.), και ο Κιτσάκης με 15. Από την αντίπαλη ομάδα πρώτη σκόρερ ήταν ο Λανόπουλος με 23 (2 τριπ.) και ο Παπαθανασόπουλος με 11 (1 τριπ.).
τα δεκάλεπτα: 21-10, 25-19, 19-12, 10-22.

Τα στατιστικά.

Το πρόγραμμα των αγώνων και τα αποτελέσματα των αγώνων αναλυτικά θα τα βρείτε Εδώ
Μετά τον αγώνα ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας όπου ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Πάργας κ. Νάστας Αντώνιος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάργας και Διευθυντής του Γυμνασίου Καναλλακίου κ. Σμπόνιας Νικόλαος.
Ο Πρόεδρος της ομάδας μας κ. Μπόχτης Θωμάς αρχίζοντας την εκδήλωση ανέφερε τα εξής:
Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, κ. Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι, Αγαπητοί γονείς και Αγαπητά παιδιά σας καλωσορίζω στην πρωτοχρονιάτικη κοπή πίτας της ομάδας μας. 
Σας ευχόμαστε  καλή χρονιά, ευτυχισμένο, δημιουργικό το 2017 και πάντα με υγεία.
Παρά τις αντίξοες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω της οικονομικής κρίσης που περνά η χώρα μας εμείς είμαστε εδώ προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό.
Μπορούμε να πετύχουμε πολλά όταν υπάρχει συνέπεια, συστηματική δουλειά μέσα στο γήπεδο και υπομονή.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω καταρχήν όλους του επιχειρηματίες της περιοχής μας για την βοήθεια που πάντα μας προσφέρουν αλλά και ιδιαίτερα το δήμο που βρίσκεται επί σειρά ετών δίπλα μας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο και τη διοίκησή του για την προσπάθεια που συνεχώς καταβάλει ώστε να αναβαθμιστούν οι υφιστάμενες αθλητικές εγκαταστάσεις και μαζί με αυτές και οι αθλητικές δραστηριότητες. Το 2015 κατασκευάστηκε το παρκέ, το περασμένο έτος τοποθετήθηκαν τα προστατευτικά και επισκευάστηκαν τα υδραυλικά. Αλλά το σημαντικότερο ήταν ότι η συνέχιση της κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου του αθλητικού κέντρου Καναλλακίου είναι πραγματικότητα όπως ο δήμαρχος υποσχέθηκε εδώ σε αυτόν τον χώρο πέρσι και ύστερα από συνεχείς προσπάθειες επανένταξης στο περιφερειακό πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και πολλές διαπραγματεύσεις με τον ανάδοχο του έργου. Είμαι πεπεισμένος ότι το καλοκαίρι το έργο θα αποπερατωθεί και του χρόνου η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί εκεί.
Έπειτα τον λόγο έλαβαν ο Δήμαρχος Πάργας και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάργας και ακολούθησε η κοπή της πίτας.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου