Α' ΕΣΚΑΒΔΕ

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016

7-8-2016 7η και τελευταία Ημέρα
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ  
18ου 3ΟΝ3 ΚΑΝΑΛΛΑΚΙΟΥ  2016
"Στάθης Παρούσης"

Στο κλειστό γυμναστήριο Καναλλακίου τελικά τελείωσε το 18ο τουρνουά 3on3 εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής. Τα αποτελέσματα των αγώνων είναι τα παρακάτω:
Οι νικητές στην κατηγορία ανδρών ήταν τελικά η ομάδα Γ1 του Ιωάννου Μάρκου, Μπόχτη Χρήστου, Νικολόπουλου Λέανδρου και Πάνου Σπύρου. Ενώ MVP του τελικού αναδείχθηκε ο Πάνου Σπύρος. Σε όλες τις κατηγορίες και τους διαγωνισμούς βρίσκονται στον παρακάτω πίνακα:
Μετά το τέλος και του μεγάλου τελικού τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος της ομάδας μας και ανέφερε τα παρακάτω:
"Φίλες και Φίλοι Καλησπέρα σας. Το 18ο τουρνουά 3on3 έφτασε στο τέλος του με επιτυχία, το οποίο έγινε προς τιμή του αδικοχαμένου Στάθη Παρούση.
Οι συμμετοχές σε αυτό το τουρνουά ήταν τέσσερις ομάδες στην κατηγορία των προμίνι, δέκα ομάδες στην κατηγορία των μίνι, εφτά ομάδες στην κατηγορία των παίδων και εικοσιένα ομάδες στην κατηγορία των ανδρών και τους ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή τους.
Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας που μας στήριξαν και φέτος όπως και τα προηγούμενα χρόνια.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και όλα τα παιδιά που ανέλαβαν όλη τη γραμματεία σε καθημερινή βάση αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στο στήσιμο αυτού του χώρου, τον προπονητή της ομάδας μας τον Λευτέρη Τζομάκα που ανέλαβε εξολοκλήρου την διεξαγωγή των αγώνων μίνι και προμίνι.
Τέλος να ευχαριστήσω τον Γιώργο Μίγδο που ήρθε το σαββατοκύριακο εδώ αφιλοκερδώς για να σφυρίξει την σειρά των ημιτελικών και τελικών στην κατηγορία ανδρών και δίνοντας έτσι μια διαφορετική αίγλη στους αγώνες αυτούς και η ομάδα μας ως ελάχιστο φόρο τιμής καλεί τον Γιώργο να παραλάβει μια αναμνηστική πλακέτα."
 Ύστερα ακολούθησε η απονομή των νικητών
Φωτογραφίες:Video:
3. Μεγάλος τελικός part1 και part2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου