Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Τελική Φάση Play Offs Β' ομίλου Α' Κατηγορίας Ανδρών

Σ.Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ - Α.Ε. ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ85-67

Την 1η ήττα στην τελική φάση των Play offs γνώρισε η ομάδα μας εκτός έδρας απέναντι στη Νικόπολη Πρέβεζας με 85-67 και η ομάδα μας βρίσκεται πίσω στο στο σκορ των τελικών με 2-1 όπου πλέον στο επόμενο παιχνίδι το Σάββατο στο καναλλάκι πρέπει να κερδίσει και να διεκδικλησει την πρόκριση εκ νέου στην Πρέβεζα. Η Ομάδα μας ήταν κοντά στο σκορ και διεκδικούσε τη νίκη μέχρι και στα μισά του τρίτου δεκαλέπτου. Από εκεί και πέρα τόσο η κούραση αλλά τόσο και οι κακές αποφάσεις των διαιτητών οι οποίοι έθεσαν τον Παππά εκτός παιχνιδιού με ανύπαρκτα φάουλ από τα πρώτα λεπτά του 3ου δεκαλέπτου. Αξιοσημείωτο είναι ότι η ομάδα μας με πάρα πολύ καλή τακτική στην άμυνα περιόρισε τους συνήθεις πρώτους σκόρερ της Νικόπολης  (τους πολίτη και Τσιτσώνη).
Πρώτος σκόρερ της ομάδας μας και ο καλύτερος του παρκέ ήταν ο Κιτσάκης με 23 πόντους και ακολούθησε ο Δάσκαλος με 14 πόντους ενώ από την αντίπαλη ομάδα πρώτος σκόρερ ομάδας του αναδείχθηκε ο Μπάλλας με 19 πόντους και ακολούθησε ο Κακιούζης με 16 πόντους
Η ομάδα μας τελικά τερμάτισε δέυτερη στον όμιλο πίσω από την Σ.Κ. Νικόπολη, όπου στα play off θα αντιμετωπίσει την Δόξα Άρτας στο Καναλλάκι και αν πάρει τη νίκη θα αντιμετωπίσει ξανά την Σ.Κ. Νικόπολη με στόχο να πετύχει ακόμη δύο νίκες.
τα δεκάλεπτα: 18-13, 15-17, 30-19, 22-18.
Τα στατιστικά.


Το πρόγραμμα των αγώνων και τα αποτελέσματα των αγώνων αναλυτικά θα τα βρείτε Εδώ
Ο τύπος της Πρέβεζας σχολίασε το παιχνίδι και μπορείτε να το βρείτε Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου