Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

4η Αγωνιστική Β' ομίλου Α' Κατηγορίας Ανδρών

 Α.Ο. ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - Α.Ε. ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ: 51-54 Η ομάδα μας πέτυχε την τέταρτη νίκη δύσκολα και με ανατροπή με το αποτέλεσμα 51-54.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με μια αποτυχημένη προσπάθεια για κάρφωμα από τον Δάσκαλο όπου ήταν οιωνός για το κακό ξεκίνημα του πρώτου δεκαλέπτου. Άξιο λόγου είναι ότι για πρώτη φορά απόντος του Παππά η ομάδα μας παρατάχθηκε με βαρύ σχήμα, με δύο κοντούς (ο Γείτονας κατά συνθήκη) και τρεις ψηλούς με τριάρι τον Δάσκαλο. Η αλήθεια είναι ότι αμυντικά το σχήμα αυτό στάθηκε πάρα πολύ καλά αφού στο πρώτο ημίχρονο δέχτηκε μόνο 23 πόντους αλλά όμως επιθετικά απέτυχε γιατί δεν καταφέραμε να βγάλουμε αιφνιδιασμούς και πηγαίναμε σε παιχνίδι 5 εναντίον 5 όπου εκεί μας δόθηκαν ελεύθερα σουτ κυρίως έξω από τη γραμμή των 6,75 αλλά αυτά ήταν άστοχα. Στο τρίτο δεκάλεπτο το ίδιο σκηνικό με την ομάδα μας να είναι πάντα πίσω στο σκορ και να δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει. Στο τέταρτο δεκάλεπτο όμως οι παίχτες μας βγήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο και με δύο τρίποντα του Γείτονα έφυγε το άγχος από τους παίχτες μας κι έτσι επιτεύχθηκε η ανατροπή και η μεγάλη νίκη μέσα στο Νεοχώρι έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.
Αξιοσημείωτο είναι ότι α) όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια μέχρι τώρα εξελίσσονται σε ντέρμπι παρόλο που το ρόστερ της ομάδας μας υπερέχει κατά πολύ των αντιπάλων, β) Μεγάλη αστοχία στα ελεύθερα σουτ τριών πόντων και γ) Μεγάλη αστοχία στις ελεύθερες βολές.
τα δεκάλεπτα: 16-11, 7-10, 17-13, 11-20.
Τα στατιστικά:
 Το πρόγραμμα των αγώνων και τα αποτελέσματα των αγώνων αναλυτικά θα τα βρείτε Εδώ
Την Βαθμολογία θα την βρείτε Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου