Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Τελική Φάση Play Offs Β' ομίλου Α' Κατηγορίας Ανδρών

Α.Ε. ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ - Σ.Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ90-96


Την 2η ήττα στην τελική φάση των Play offs γνώρισε η ομάδα μας εντός έδρας απέναντι στη Νικόπολη Πρέβεζας ύστερα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με 90-96 και η ομάδα μας αποκλείστηκε από την επόμενη φάση που οδηγεί στη Γ Εθνική με σκορ των τελικών με 3-1. Η Ομάδα μας για 37,5 λεπτά ήταν μπροστά στο σκορ και η νίκη φαινόταν εύκολη υπόθεση. Όμως η αδυναμία της ομάδας μας στην περιφέρεια φάνηκε ύστερα από την αποβολή του Παππά με ανύπαρκτο 5ο φάουλ στο 4ο δεκάλεπτο, όπου η ομάδα μας δεν μπόρεσε να διασπάσει την πίεση σε όλο το γήπεδο με αποτέλεσμα η ομάδα της Νικόπολης να πάρει κεφάλι στο σκορ μόλις 2:30 λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού και τελικά το παιχνίδι και την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Πρώτος σκόρερ της ομάδας μας ήταν ο Παππάς με 23 πόντους και ακολούθησε ο τσουμάνης με 18 και ο Δάσκαλος με 13 πόντους ενώ από την αντίπαλη ομάδα πρώτος σκόρερ ομάδας του αναδείχθηκε ο Μπάλλας με 32 πόντους και ακολούθησε ο Πολίτης με 25 και ο Τσιτσώνης με 18 πόντους
Η ομάδα μας τελικά τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο πίσω από την Σ.Κ. Νικόπολη, όπου έκανε μια σπουδαία πορεία στην κανονική περίοδο και κατά τη γνώμη πολλών το καλύτερο σύνολο των τελευταίων ετών.
Ευχόμαστε στην ομάδα της Νικόπολης καλή επιτυχία στην επόμενη φάση όπου θα διεκδικήσει την άνοδο στη Γ εθνική όπου θα αντιμετωπίσει τον Α.Γ.Σ.Ι. και τον Αστακό σε μίνι πρωτάθλημα των 3ών
τα δεκάλεπτα: 26-17, 24-28, 17-14, 23-37.
Τα στατιστικά.


Το πρόγραμμα των αγώνων και τα αποτελέσματα των αγώνων αναλυτικά θα τα βρείτε Εδώ
Ο τύπος της Πρέβεζας σχολίασε το παιχνίδι και μπορείτε να το βρείτε Εδώ

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Τελική Φάση Play Offs Β' ομίλου Α' Κατηγορίας Ανδρών

Σ.Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ - Α.Ε. ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ85-67

Την 1η ήττα στην τελική φάση των Play offs γνώρισε η ομάδα μας εκτός έδρας απέναντι στη Νικόπολη Πρέβεζας με 85-67 και η ομάδα μας βρίσκεται πίσω στο στο σκορ των τελικών με 2-1 όπου πλέον στο επόμενο παιχνίδι το Σάββατο στο καναλλάκι πρέπει να κερδίσει και να διεκδικλησει την πρόκριση εκ νέου στην Πρέβεζα. Η Ομάδα μας ήταν κοντά στο σκορ και διεκδικούσε τη νίκη μέχρι και στα μισά του τρίτου δεκαλέπτου. Από εκεί και πέρα τόσο η κούραση αλλά τόσο και οι κακές αποφάσεις των διαιτητών οι οποίοι έθεσαν τον Παππά εκτός παιχνιδιού με ανύπαρκτα φάουλ από τα πρώτα λεπτά του 3ου δεκαλέπτου. Αξιοσημείωτο είναι ότι η ομάδα μας με πάρα πολύ καλή τακτική στην άμυνα περιόρισε τους συνήθεις πρώτους σκόρερ της Νικόπολης  (τους πολίτη και Τσιτσώνη).
Πρώτος σκόρερ της ομάδας μας και ο καλύτερος του παρκέ ήταν ο Κιτσάκης με 23 πόντους και ακολούθησε ο Δάσκαλος με 14 πόντους ενώ από την αντίπαλη ομάδα πρώτος σκόρερ ομάδας του αναδείχθηκε ο Μπάλλας με 19 πόντους και ακολούθησε ο Κακιούζης με 16 πόντους
Η ομάδα μας τελικά τερμάτισε δέυτερη στον όμιλο πίσω από την Σ.Κ. Νικόπολη, όπου στα play off θα αντιμετωπίσει την Δόξα Άρτας στο Καναλλάκι και αν πάρει τη νίκη θα αντιμετωπίσει ξανά την Σ.Κ. Νικόπολη με στόχο να πετύχει ακόμη δύο νίκες.
τα δεκάλεπτα: 18-13, 15-17, 30-19, 22-18.
Τα στατιστικά.


Το πρόγραμμα των αγώνων και τα αποτελέσματα των αγώνων αναλυτικά θα τα βρείτε Εδώ
Ο τύπος της Πρέβεζας σχολίασε το παιχνίδι και μπορείτε να το βρείτε Εδώ

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Ημιτελικός Β' ομίλου Α' Κατηγορίας Ανδρών

Α.Ε. ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ  - Α.Ε. ΔΟΞΑ "ΠΥΡΡΟΥ" ΑΡΤΑΣ: 81-52 



Η ομάδα μας επικράτησε εύκολα στον ημιτελικό μέσα στο Καναλλάκι μιας και είχε το πλεονέκτημα έδρας με το σκορ 81-52 κι' έτσι πέρασε στον τελικό του ομίλου όπου θα αντιμετωπίσει την Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας στην Πρέβεζα το επόμενο Σάβββατο, το δεύτερο στο Καναλλάκι και αν χρειαστεί τρίτο στην Πρέβεζα. Η Δόξα η οποία κατέβηκε χωρίς τον Μπαρτζώκα δεν μπόρεσε να φέρει αντίσταση σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και μοιραία γι' αυτήν το πρωτάθλημα τελείωσε εδώ. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα μας ο Στύλος με 26 πόντους ακολούθησε ο Δάσκαλος με 19 πόντους και ο κιτσάκης με 15 πόντους, ενώ για την ομάδα της Δόξας ο Μάγκος με 11 πόντους ακολούθησε ο Παπαμιχαήλ με 10 πόντους και ο Γκολομάζος με 9 πόντους.
τα δεκάλεπτα:19-8, 17-13, 18-19, 27-12.
Τα στατιστικά:



Tα αποτελέσματα των Play Offs αγώνων αναλυτικά θα τα βρείτε Εδώ
Επίσης για τον αγώνα έγραψε και ο ηλεκτρονικός τύπος της Πρέβεζας και μπορείτε να το διαβάσετε Εδώ
Επίσης για τον αγώνα έγραψε και ο ηλεκτρονικός τύπος της Άρτας και μπορείτε να το διαβάσετε Εδώ