Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

11η Αγωνιστική Β' ομίλου Α' Κατηγορίας Ανδρών

Α.Ε. ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ  - Γ.Σ. ΑΝΩ ΠΟΛΗ: 85-38
Ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Στύλος εκτελεί βολές


Σύσσωμη η Α.Ε. Καναλακίου πανηγυρίζει την τελευταία νίκη για το 2013


Άνετη επικράτηση όπως αναμενόταν για την ομάδα μας απέναντι στην Άνω πόλη της Άρτας με το σκορ 85-38. Σε κανένα σημείο του αγώνα η αντίπαλη ομάδα δεν μπόρεσε να μπει στο παιχνίδι κι' έτσι μοιραία το παιχνίδι έληξε με τη διαφορά να αγγίζει τους 50 πόντους.
Πρώτος σκόρερ για την ομάδα μας ο Τσουμάνης με 16 πόντους και ακολούθησαν οι Κιτσάκης και Στύλος από 11 πόντους ενώ για την αντίπαλη ομάδα πρώτος σκόρερ ο Κουλτούκης με 12 πόντους και ακολούθησε ο Ζαβερδινός με 8 πόντους.
τα δεκάλεπτα: 15-7, 25-7, 20-14, 25-10.
Τα στατιστικά:
 Το πρόγραμμα των αγώνων και τα αποτελέσματα των αγώνων αναλυτικά θα τα βρείτε Εδώ
Την Βαθμολογία θα την βρείτε Εδώ

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

10η Αγωνιστική Β' ομίλου Α' Κατηγορίας Ανδρών

  Α.Σ. ΑΙΑΣ ΑΡΤΑΣ - Α.Ε. ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ: 68-90




Άνετη νίκη πέτυχε το Σάββατο η ομάδα μας απέναντι στον γηπεδούχο Αία Άρτας με 68-90. Όπως συνήθως στις εκτός έδρας αναμετρήσεις η ομάδα μας δεν ξεκίνησε καλά και το δεκάλεπτο τη βρήκε να χάνει με 5 πόντους. Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως ροκάνισε τη διαφορά και έκλεισε το ημίχρονο στο +4. Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας ήταν καταιγιστική επιθετικά και η διαφορά εκτοξεύτηκε στους 28 πόντους όπου και ουσουστικά η αναμέτρηση έλαβε διαδικαστικό χαρακτήρα. Στο τέταρτο δεκάλεπτο το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Άρτας ήταν να ρίξει τη διαφορά στους 22 πόντους.
Πρώτος σκόρερ για την ομάδα μας ήταν ο Δάσκαλος με 23 πόντους και ακολούθησαν Στύλος με 20 και Παππάς με 18 ενώ από τον Αίαντα πρώτος σκόρερ ο Κέφης με 17 πόντους και ακολούθησαν ο Νάστος με 15 και ο Ασπρούδης με 13.
Εντύπωση έκανε η επιμονή του Αίαντα στην άμυνα ζώνης για όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού εξαιρουμένων δύο λεπτών.
τα δεκάλεπτα: 20-15, 13-22, 16-40, 19-13.
Τα στατιστικά:
 Το πρόγραμμα των αγώνων και τα αποτελέσματα των αγώνων αναλυτικά θα τα βρείτε Εδώ
Την Βαθμολογία θα την βρείτε Εδώ

Επίσης για τον αγώνα έγραψε και ο ηλεκτρονικός τύπος της Άρτας και μπορείτε να το διαβάσετε Εδώ


Φωτογραφίες:





Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

9η Αγωνιστική Β' ομίλου Α' Κατηγορίας Ανδρών


Α.Ε. ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ  - Σ.Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: 83-73


Η ομάδα μας ύστερα από μία εκπληκτική εμφάνιση έσπασε το αήττητο  της Νικόπολης και νίκησε μέσα στο κλειστό του Καναλλακίου με μεγάλη παρουσία του κόσμου με το αποτέλεσμα 83-73.
 Η ομάδα ξεκίνησε με άγχος στο πρώτο δεκάλεπτο και το αποτέλεσμα ήταν να έχουμε άστοχες προσπάαθειες και κακές επιστροφές το οποίο όμως διορθώθηκε και το αποτέλεσμα του πρώτου δεκαλέπτου ήταν 14-21. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας μπήκε πάρα πολύ δυνατά παίζοντας εκπληκτικά (σε άμυνα και επίθεση) και δεν άφησε σε κανένα σημείο τη Νικόπολη να κάνει το παιχνίδι της και το αποτέλεσμα του δεκαλέπτου ήταν το εκπληκτικό 25-4. Στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο παρά την προσπάθεια της Νικόπολης να μπει στο παιχνίδι, αλλά οι παίχτες μας με την απόδοσή του είχαν αντίθετη άποψη κι έτσι ήρθε η νίκη και η πρώτη θέση στον όμιλο.
 Ο MVP του αγώνα ήταν και πάλι ο Παππάς ο οποίος βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, πέτυχε 37 πόντους και ήταν πάρα πολύ καλός στην άμυνα. Ξεχώρισαν σε απόδοση ο Δάσκαλος, Κιτσάκης, Πάνου, Χρήστου και Γείτωνας.
Άξιος συγχαρητρίων ο προπονητής μας Λευτέρης Τζομάκας ο οποίος είχε διαβάσει πάρα πολύ καλά το παιχνίδι του αντιπάλου μας και προετοίμασε την ομάδα μας κατάλληλα και τελικά αποτελεσματικά για το παιχνίδι αφού για πρώτη φορά φέτος η Νικόπολη πέτυχε λιγότερους από 90 πόντους.
Ο έκτος παίχτης οι φίλαθλοι δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα και αποζημιώθηκαν με την νίκη και την εμφάνιση της ομάδας μας.
τα δεκάλεπτα: 14-21, 25-4, 23-28, 21-20.
Τα στατιστικά:
Το πρόγραμμα των αγώνων και τα αποτελέσματα των αγώνων αναλυτικά θα τα βρείτε Εδώ
Την Βαθμολογία θα την βρείτε Εδώ
Επίσης για τον αγώνα έγραψε και ο ηλεκτρονικός τύπος της Πρέβεζας και μπορείτε να το διαβάσετε Εδώ

Φωτογραφίες:
























Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

8η Αγωνιστική Β' ομίλου Α' Κατηγορίας Ανδρών

Α.Κ. ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ - Α.Ε. ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ: 50-60





















Η ομάδα μας ύστερα από μία καλή εμφάνιση νίκησε με το αποτέλεσμα 50-60.
Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο υπήρχαν προβλήματα σε άμυνα και επίθεση έχοντας και εκτός αρχικής πεντάδας τον Παππά που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού. Για αρκετή ώρα δυσκολευόταν και οι δύο ομάδες να πετύχουν καλάθι και όταν έγινε αυτό, ο Πύρρος προηγήθηκε με 8-0 γιατί οι παίχτες μας ήταν αργοί τόσο στις επιστροφές αλλά και στα πόδια έναντι των αντιπάλων. Βέβαια η ομάδα μας αντέδρασε κι έτσι το δεκάλεπτο έκλεισε με 18-17. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας μπήκε καλύτερα στο παρκέ και με πολύτιμη βοήθεια στην οράνωση από τον Παππά που δεν κατάφερε να αγωνιστεί πολύ, το ταμπλό στο τέλος του ημιχρόνου έδιχνε 28-36. Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Πύρρος προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στους 5 πόντους. Στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν άλλαξε τίποτα κι' έτσι ήρθε η νίκη με διαφορά 10 πόντων..

Αυτοί τη φορά η ομάδα μας έδειξε σταθερότητα στην απόδοσή της σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δεν μπήκε στις περιπέτειες όπως στα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια. όπως φαίνεται και από τα στατιστικά τέσσερις παίχτες πέτυχαν διψήφιο αριθμό πόντων με πρώτο σκόρερ τον Στύλο, άλλα και όσοι αγωνίστικαν είχαν πάρα πολύ καλή απόδοση.
τα δεκάλεπτα: 18-17, 10-19, 12-9, 10-15.
Τα στατιστικά:
Το πρόγραμμα των αγώνων και τα αποτελέσματα των αγώνων αναλυτικά θα τα βρείτε Εδώ
Την Βαθμολογία θα την βρείτε Εδώ