Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

MΕΤΑΓΡΑΦΗ(ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΗ)


Στην Α.Ε. Καναλακίου Πρεβέζης θα συνεχίσει το μπάσκετ ο Παντελής Τριτσάρης ο οποίος (όπως είναι γνωστό) αποτελεί παρελθόν από τον Διαγόρα. Ο 20χρονος φέτος έπαιξε με υποσχετική ενός έτους στους "κυανέρυθρους", από την Α.Ε. Δικαίου, ωστόσο ο ίδιος δεν ήθελε να συνεχίσει στην ομάδα του και έτσι μετακομίζει στα Ιωάννινα για προσωπικούς λόγους. Η Α.Ε. Καναλακίου είναι μια μικρομεσαία ομάδα στην Α' Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε., όπου ο ίδιος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και θέλει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Έτσι μετά την Α.Ε. Δικαίου και τον Διαγόρα η Α.Ε. Καναλακίου θα είναι η τρίτη ομάδα στην καριέρα του 20χρονου αθλητή, ο οποίος φέτος έπαιξε σε 8 ματς με την "κυανέρυθρη" φανέλα, πετυχαίνοντας 66 πόντους(μ.ο. 8,25).Έτσι στα μέσα Αυγούστου ο Τριτσάρης θα μετακομίσει στην ηπειρωτική πόλη και θα αγωνιστεί (με υποσχετική) στην Α.Ε. ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ...

Πηγή: Μάκης Δούβαλης(http://www.12soccer.gr/News_Arxeio_Details.php?N_ID=8429)

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

3ΟΝ३ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΑΚΙ-ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ!


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ομάδα μπάσκετ Α.Ε. ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ διοργανώνει το 12ο τουρνουά 3on3
(26 Ιουλίου-1 Αυγούστου)
στην κεντρική πλατεία Καναλακίου. Το έτος 1997 έλαβε χώρα το 1ο τουρνουά και από τότε το 3on3 έγινε θεσμός στην κοινωνία του Καναλακίου και αποτελεί έναν ευχάριστο τρόπο να περάσει κάποιος την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου… Κάθε χρόνο ο αριθμός των συμμετεχόντων αυξάνεται και ο ανταγωνισμός των ομάδων μεγαλώνει πάντα όμως στα όρια της «ευγενούς άμιλλας».

Στο τουρνουά 3on3 υπάρχουν οι εξής κατηγορίες:
-Μίνι (γεν.1996 και μικρότεροι)
-Παιδικό(γεν. 1994 και μικρότεροι)
-Αντρικό(γεν. 1994 και μεγαλύτεροι)
ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Εκτός από το αγωνιστικό μέρος διοργανώνονται και διαγωνισμοί:
-Βολών(1996 και μικρότεροι)
-Τριπόντων(1994 και μεγαλύτεροι)
-Καρφωμάτων

Το φετινό τουρνουά 3οn3 προβλέπεται να είναι και το πιο συναρπαστικό και είμαι σίγουρος ότι θα μας προσφέρει συγκινήσεις παρόμοιες με αυτές των προηγούμενων χρόνων…


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ : 26840-22367 κ' 26840-24755

ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/07/2010


ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 3 ON 3
1. Η επαναφορά της μπάλας γίνεται από τις πλάγιες γραμμές του γηπέδου.
2. Μετά το καλάθι ή μετά από επιτυχημένη ελεύθερη βολή, αλλάζει η κατοχή της μπάλας.
3. Μετά τη συμπλήρωση 7 φάουλ από την ομάδα, δίνεται μια ελεύθερη βολή για να εκτελεστεί από την ομάδα που κερδίζει το φάουλ.
4. Το παιχνίδι διαρκεί 15 λεπτά μικτό ή 15 πόντους.
5. Τα σουτ μέσα από την καμπύλη γραμμή και η ελεύθερη βολή, μετρούν για 1 πόντο, ενώ τα σουτ έξω από την καμπύλη γραμμή μετρούν για 2 πόντους.
6. Απαγορεύεται η άμυνα ζώνης .
7. Η εσκεμμένη καθυστέρηση του παιχνιδιού τιμωρείται με μια ελεύθερη βολή.
8. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα για τάιμ άουτ.
9. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα εκτελεστούν 3 ελεύθερες βολές για κάθε ομάδα.
10. Στη μπάσκετα υπάρχει και ένας υπεύθυνος διαιτητής που επεμβαίνει μόνο για να λύσει τυχόν διαφορές-διαφωνίες σε φάουλ ή άουτ.
11. Όταν μια ομάδα εκτελεί βολή δεν πηδά κανείς είτε την βάλει είτε όχι, η μπάλα πηγαίνει στην αντίπαλη ομάδα που θα κάνει επαναφορά από την πλάγια γραμμή.
12. Οι ομάδες αποτελούνται από 4 παίχτες. Αγωνίζονται 3 και 1 αναπληρωματικός, με δικαίωμα αλλαγής όποτε θέλει σε νεκρό χρόνο.